Symbol runy Ur

Runa Ur – Síla propojenosti a léčivé energie

Ur je runa, která symbolizuje věčnou propojenost všeho živého a odhaluje hluboké spojení mezi životem a vesmírem. Přináší nám léčivé síly, které mohou obnovit rovnováhu a přinést štěstí do našeho každodenního života. Ur nás vede k pochopení pradávných energií a napojuje nás na teleurický magnetismus – energii proudící v zemské kůře, která nám umožňuje čerpat z nekonečné moudrosti praduše. Tato runa je jako most, který propojuje naše bytí s rytmem planety a vesmíru.

Každá runa má svou světelnou i stinnou stránku. Ur symbolizuje věčnou sílu a propojenost, ale jejím stínem může být přílišná fixace na minulost nebo přirozený řád věcí. Může se objevit pocit stagnace, jako kdybys byl/a vázán/a starými vzorci, které ti brání jít vpřed. Tento aspekt tě vyzývá k hledání rovnováhy mezi přijetím věčného cyklu a ochotou otevřít se novým možnostem a změnám.

Ur tě učí, že stagnace nemusí být koncem, ale impulsem k obnovení a růstu. I v pevném řádu existuje prostor pro pohyb a proměnu, stejně jako řeka plyne, i když následuje své pevné koryto.

Najdi si klidné místo v přírodě nebo doma, kde se cítíš propojen/a se zemí. Sedni si nebo se postav bosýma nohama na zem a zavři oči. Představ si, že z tebe rostou kořeny, které se propojují s energií země, nasávají sílu a moudrost, která teče hluboko v zemi.

Drž runu Ur v ruce, nebo si ji představ ve své mysli. Polož si otázku: “Co mi brání v pohybu vpřed a jak mohu najít rovnováhu mezi pevností a změnou?” Nech odpovědi volně plynout a vnímej, co ti přichází na mysl. Může to být obraz, pocit, nebo slovo.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru