Zvířecí runy moudrosti - Vlčí runy - pro Tvůrce

Set “Vlčí runy” je fascinující nástroj určený pro ty, kteří chtějí prohloubit své porozumění sebe samých a svého místa ve světě. Každá karta v tomto unikátním balíčku je ozdobena obrázkem vlka, symbolizujícím intuici, svobodu a sílu. Tvůrci mají možnost spojit tato silná vizuální zobrazení s runami, které jsou součástí balení ve formě samolepek.

 

Přestože “Vlčí runy” nabízejí velkou míru osobní svobody v přiřazování významů k obrázkům, je klíčové, aby Tvůrci respektovali základní významy run, které poskytují spolehlivý základ pro interpretaci a zachovávají tak smysluplnost a soudržnost celého setu.

 

Tento set karet je ideální pro jedince, kteří se snaží rozvíjet svou osobní sílu a nezávislost, zatímco hledají hlubší spojení se svým instinktivním já. “Vlčí runy” jsou vynikajícím společníkem pro meditace, duchovní praxi a osobní reflexi, nabízejíce cestu k sebepoznání skrze moudrost run spojenou s mýtickou energií vlka.

Prodejní cena 1468 Kč

Nyní do vyprodání zásob za:

934 Kč

Prodejní stránka je momentálně v procesu přípravy, v případě zájmu o karty mě prosím kontaktuj na jednom z uvedených odkazů:


e-mail: info@sobepruvodcem.cz
novosadova24@seznam.cz
Facebookový profil
Mobil: 731 039 158

Přejít nahoru